eDUstavat toimistot

193 m2, 4 krs.

Oma kattoterassi ja näkymät Amerinpuistoon!

301 m2, 3 krs.

Valoisa läpitalon toimistotila

332 m2, 4 krs.

Ikkunat kolmeen ilmansuuntaan ja oma terassi

394 m2, 4 krs.

Koko tilan mittainen terassi Amerinpuistoon

494 m2, 3 krs.

Valoisa läpitalon toimistotila

sporttinen

leikkisä

arvokas

erottuva

Rakennuksen ei tarvitse olla uusi mahdollistaakseen häikäisevän toimistotilan rakentamisen. Olemassaolevan rakennuskannan suosiminen on ympäristövalinta, sillä rakentamisen hiilipäästöillä on 30 vuoden takaisinmaksuaika. Neljättä vuosikymmentään käyvän Käpylä 87:n tiloissa suositaan kestäviä ja tyyliltään ajattomia materiaaleja ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat ilmeen päivittämisen myöhemmin ilman, että käyttökelpoista tavaraa joudutaan purkamaan pois vain, koska se ei ole enää muodissa. Toiveidesi mukaan rakennetun sisustuksen kruunaa isoista ikkunoista avautuva näkymä Amerinpuistoon. 

Käytä hyväkseksi kiinteistönomistajan asiantuntemus vetovoimaisten työympäristöjen suunnittelussa ja vuokraa yrityksellesi tilat, joihin henkilöstö haluaa ja valitsee tulla tekemään töitä. Mitä toivotkin, me toteutamme. Vuokranantaja vastaa muutostöiden kustannuksesta ja projektin läpiviemisestä, vuokralaiselle jää vapaus osallistua tai olla osallistumatta.

visualisointikuva

4. krs. 394 m2 tila

visualisointikuva

4. krs. 394 m2 tila

visualisointikuva

4. krs. 394 m2 tila
KÄPYLÄ 87 KIINTEISTÖN OMINAISUUDET eli speksit

Arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen, suurilla ikkunoilla ja miellyttävillä näkymillä varustettu Käpylä 87 tarjoaa loistavat lähtökohdat upeiden ja yksilöllisten toimistojen suunnitteluun. Moderni talotekniikka ja erityispiirteet kuten useamman tilan yhteydessä oleva yksityinen terassi mahdollistavat vetovoimaisten ja persoonallisten tilojen rakentamisen modernin työympäristön vaatimukset huomioiden.

Ilmanvaihto
Uusittu 2022
Sisäilmasto
Miellyttävät olosuhteet
Akustiikka
Oikeat materiaalivalinnat
LED- valaistus
Energiatehokas ja lempeä
käpylän maamerkki, jonka ohittaa päivittäin työmatkalaisten sekä lentokentän ja keskustan välistä pääväylää kulkevien lentomatkustajien virta.
UNOHDA YRITYSHUBIT JA TULE OSAKSI URHEILULLISTA YHTEISÖÄ KESKELLE ELÄVÄÄ KAUPUNKIA.

Jos liiketoimintasi edellyttää helposti saavutettavaa sijaintia, mutta valtaväylien varsille sijoitetut toimistokeskittymät eivät tunnu omalta, Käpylä 87 on mainio vaihtoehto.  Tampereen-, Turun- ja Tuusulanväylät ovat kaikki ihan vieressä, mutta silti kohde on keskellä kotoisaa kaupunkiympäristöä ja todella monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärellä.

“ Myymälämme on ollut Käpylä 87:ssä pitkään ja menestyksekkäästi. Näkyvä paikka, johon asiakkaiden on helppo löytää ja saapua. "
- Jani Lundberg, Velosport -

Helsingin suurin ja vanhin kilpapyörien erikoisliike. Käpylä 87 -liikekeiinteistöstä löytyvästä myymälästä löydät kaiken pyöräilyyn liittyvän. Vuosikymmenien kokemuksella olemme valikoineet asiakkaillemme vain parhaat merkit: Colnago, Cannondale, LOOK, Marin, GT, Sidi, Assos, Fulcrum, Campagnolo, Sram ja Shimano. rityksellämme on 40 vuoden kokemus alalta. Olemme kehittäneet valikoimaamme niin, että meiltä löydät pyörät, tarvikkeet sekä ajovaatteet jokaiselle. Suuri intohimomme polkupyöriä kohtaan näkyy varsinkin henkilökuntamme harrastuneisuudessa, kilpakuskeista nautiskelijoihin.